This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

NEW: ShopeePay SPayLater 1-12 month instalment now available!

Diskaun tambahan sehingga RM500 untuk ahli SETIAA! Klik untuk daftar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 6200++ Reviews

Bayar ansuran 3 kali 0% faedah: ATOME

Kini anda boleh bayar ansuran 4 kali 0% faedah bersama Grab PayLater

Terma & Syarat Pre-order

Semua pesanan pre-order yang telah, dan akan, anda buat adalah tertakluk kepada Terma & Syarat di bawah:

  1. Katalog pre-order sempena "Summer Collection" akan diupload secara berperingkat mengikut jenama.

  2. Pelanggan diyakini telah semak dan faham tentang anggaran waktu barang akan tiba (ETA-Estimated Time of Arrival) untuk setiap pesanan pre-order. 

  3. Tarikh ETA untuk pre-order kali ini ialah pada 13 September 2024. Tarikh ini  adalah anggaran masa terbaik  untuk penghantaran tiba ke Malaysia. Walaubagaimanapun, kemungkinan kelewatan boleh berlaku. Anda perlu maklum atas sebarang ketidaktepatan anggaran ETA ini. 

  4. Kemungkinan juga akan berlaku kelewatan untuk item pre-order disebabkan pihak kami menunggu harga yang terbaik dari outlet USA

  5. Tarikh mula pengeposan barang dari Butik Sellection ialah seminggu selepas tarikh tiba

  6. Oleh kerana tempahan adalah 'pre-order', akan berlaku dimana #TeamSellection gagal untuk membelinya. Kami akan cuba mencari barang tempahan sebaik mungkin dan memaklumkan kepada pelanggan.

  7. Jika stok barang tempahan pre-order masih tiada akibat kehabisan stok,  #TeamSellection akan memberi cadangan jenis barang yang seakan sama. Sekiranya barang pilihan masih tidak dapat dibeli, wang bayaran/deposit akan dipulangkan.

  8. Selepas pembayaran dibuat, pertukaran item hanya dibenarkan sekali sahaja (Harga tidak boleh lebih rendah dari harga asal pembelian) Tidak termasuk item Clearance. **Pertukaran berdasarkan “availability product”.

  9. NO REFUND (SELEPAS BAYARAN DITERIMA), KECUALI BARANG TIADA DALAM STOCK.